Latin Friday

 

latin friday salsaplatform sponsor
Het begon allemaal in januari 2011, toen Latin Friday haar eerste succesvolle avond boekte met de Arubaanse band ‘Furia’ in News Cafe. Het idee achter de naam Latin Friday was simpel: op vrijdag begint het weekend en dan is het: ‘Latin time’! Na nog een succesvol optreden van Furia in het kader van Arubadag 2011 ging het hard: een stampvolle zaal tijdens Nelson Freitas, een heet Halloween feest met Jayh en JPB en als afsluiting van het jaar 2011 de bekende Caribische band Cache.

Wegens het succes van de feesten was een grotere locatie vereist. 2012 werd dan ook goed ingeluid met het eerste Latin Friday feest van dat jaar (dit keer op een zaterdag) met Nelson Freitas in Huize Maas. De nieuwe locatie biedt niet alleen meer ruimte, maar ook een fijne (salsa)dansvloer. (Resultaat uitverkocht) De combinatie van 50% salsa (en andere latin muziek) en bekende artiesten (inclusief pre-act en/of salsa show) maakt dat de feesten van Latin Friday een zeer gevarieerd publiek trekken en een avondvullend programma bieden. En dit is precies het doel van de organisatie: alle culturen en alle latin lovers samenbrengen en Groningen voorzien van de broodnodige ‘Latin Soul’.

Latin Friday is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze evenementen organisatie en wil graag een podium bieden aan opkomende artiesten. Daarom zijn de pre-acts vaak gevuld met nieuw talent, en iedereen die zich geroepen voelt onder de Latin Friday Vlag iets toe te voegen, is heel erg welkom om contact met ons op te nemen. Tel: 0614406722 en de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Naar het overzicht van kortingen van sponsoren die donateurs van SalsaPlatform in Groningen genieten.